Rólam


Rólam

Kim H. Angel vagyok, 15 éves korom óta blogos - jelenleg a 20. évemet taposom ebben a nagy-nagy világban.
A kezdetekkor Angyal álnéven láttam meg az internetes napvilágot, azonban egy idő után az ember rájön, hogy ilyen névvel sok olyan ismerőst szerez, akik valamilyen jótét angyalkának hiszik őt, így szükség volt a névváltoztatásra.
Így a hivatalos nevem betűit összekeverve új nevet alkottam, és a "vezetéknevet" - utalva a régi blogos nevemre - lecseréltem és átkereszteltem Angel-re. Tehát így lettem Kim H. Angel röviden és tömören.

Első írásom Twilight fanficnek indult, aztán lett belőle egy saját fantáziavilágos katyvasz, majd egy Twilight Fanfic, azután pedig következett a blogon olvasható és teljes egészében letölthető Árnyak közt.
Ezután kicsit visszavonultam az online publikálástól, és megírtam egy saját regényt, ami már egy éve csücsül a "fiókban" és átírásra/finomításra vár.
Jelenleg egy online regényem van, a 10 dolog, amit szeretek benned, aminek az írását az érettségi és nyelvvizsga miatt sajnos le kellett állítanom, de annak a folytatása (és a korábbi részek kisebb átirata) várható a blogon a nyár folyamán, a készülő írásaimból feltett részletekkel és kisebb szösszenetekkel egyaránt, ugyanis eldöntöttem, hogy csak már kész írásokat kezdek el online feltölteni, így azt hiszem mindenkinek jobb lesz :)

Remélem, hogy jól fogjátok érezni magatokat az oldalon, és ha kedvetek tartja segítsetek azzal, hogy megosztjátok másokkal is az írásaimat.

Ennyi lenne a bemutatkozás és egy kis háttértörténet rólam. Aki szeretne jobban megismerni, az nyugodtan jelöljön be facebookon: Kim H. Angel (Angyal)Kim H. Angel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ne felejts el kommentelni! :)

back to top