Hírek

2013.07.27
Sziasztok!

Megalapítása óta erre a blogra sem írtam még úgy konkrétan bármit is, de azért a háttérben zajlanak az események.
Örömmel jelenthetem be, hogy sok idős elmaradásomnak azért meg volt az eredménye - az első helyre bejelölt egyetemre felvettek, ami miatt nagyon boldog vagyok.
De hogy a dolgok írás részéről is beszéljek...
Készül a háttérben egy kisebb történet, amit előre szeretnék megírni. Azt, hogy végül teljes egészében felkerül-e majd a blogra nem tudom, de időnként a facebook oldalra teszek ki belőle egy-egy rövid kis részletet (ezzel jelzem, hogy a facebook oldalt is érdemes lájkolni azoknak, akik szeretnének követni néha :)). Bár már nem sok idő van a nyárból, és néha relatíve kevés időm vagy kevés kedvem van bármihez is, igyekszek befejezni mostanában egy teljes írást, és egy már meglévőt átfésülni és alakítgatni. Hogyha szeretnétek, ebből is teszek majd ki pár fejezetet, de egyelőre nem akarom kiadni ezt sem a kezemből, mert még nem érzem teljesen késznek. Rájöttem, hogy sokszor jó emészteni magam a témákon, hogy még jobbá csiszoljam. Nem szeretnék semmit sem elkapkodni.
Örülök, hogy egyre jobban pörög a látogatószámláló, viszont sajnálom, hogy én nem igazán tudok nektek nyújtani semmit. Már ami az olvasást illeti :)

Ezért, bár nem nagy vigasz, hogyha szeretnétek, akkor megosztom veletek az íródó történet tartalmát és az általam készített borítót is (jelenleg nem a Cupidókról van szó, az megint egy másik lapra tartozik :D), amivel próbálom magam inspirálni. Hogyha támogatjátok a dolgot és szeretnétek, akkor hagyjatok egy üzenetet a chatben vagy akár a facebookos post alatt :) Én személy szerint nagyon örülnék neki, ha sokatokat érdekelné :)

Kim H. Angel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ne felejts el kommentelni! :)

back to top